Author Topic: Tapatalk - issues  (Read 779 times)

Offline 2wice

  • Trade Count: (+4)
  • AVForums Veteran
  • *****
  • Posts: 1,989
Tapatalk - issues
« on: April 21, 2016, 04:13:16 PM »
Howzit!

I cannot stay logged in on TT and don't receive notifications and it says website software is out of date every so often.

Just a heads up

Cheers
Trenton Carr
Montana Park
Pretoria

Offline Bernard

  • Trade Count: (+1)
  • AVForums Veteran
  • *****
  • Posts: 2,796
  • Stereo .... what stereo ?
Re: Tapatalk - issues
« Reply #1 on: April 21, 2016, 08:11:35 PM »
And if you clear the app's cache?

Sent from my telephone.


Offline 2wice

  • Trade Count: (+4)
  • AVForums Veteran
  • *****
  • Posts: 1,989
Re: Tapatalk - issues
« Reply #2 on: April 21, 2016, 08:28:20 PM »
And if you clear the app's cache?

Sent from my telephone.
Bugger, should have thought of that.
Seems ok now. Thanks meneer.

Sent from my GT-I8200 using Tapatalk

Trenton Carr
Montana Park
Pretoria

Offline 2wice

  • Trade Count: (+4)
  • AVForums Veteran
  • *****
  • Posts: 1,989
Re: Tapatalk - issues
« Reply #3 on: April 22, 2016, 06:15:38 AM »
Didn't last long thought, still doing the same now.
Trenton Carr
Montana Park
Pretoria

Offline chrisc

  • Trade Count: (+85)
  • AVForums Veteran
  • *****
  • Posts: 7,893
  • “Without music, life would be a mistake.”
Re: Tapatalk - issues
« Reply #4 on: April 22, 2016, 08:55:04 AM »
Are there no updates available?  Had similar issue with an iPhone app.  So deleted it and re-loaded it from the App Store.  Problem disappeared

Offline 2wice

  • Trade Count: (+4)
  • AVForums Veteran
  • *****
  • Posts: 1,989
Re: Tapatalk - issues
« Reply #5 on: April 22, 2016, 02:17:19 PM »
Are there no updates available?  Had similar issue with an iPhone app.  So deleted it and re-loaded it from the App Store.  Problem disappeared

No, it's the latest.
Trenton Carr
Montana Park
Pretoria

Offline Bernard

  • Trade Count: (+1)
  • AVForums Veteran
  • *****
  • Posts: 2,796
  • Stereo .... what stereo ?
Re: Tapatalk - issues
« Reply #6 on: April 22, 2016, 09:09:56 PM »
I also had issues with it earlier on in the year. Took forever to move between pages...and a few other things. I also had something serious draining my battery. No loss of data or airtime though. I went over the top and wiped the phone completely, hooked it up to PC and installed new kernel, Cyanogenmod and the Google Apps and restored my backups. Phone is like new. But that's just me :) As Chrisc said, maybe uninstall, clear the cache and d/load from the app store again.

Sent from my telephone.


Offline 2wice

  • Trade Count: (+4)
  • AVForums Veteran
  • *****
  • Posts: 1,989
Re: Tapatalk - issues
« Reply #7 on: April 22, 2016, 09:12:06 PM »
As Chrisc said, maybe uninstall, clear the cache and d/load from the app store again.
Sent from my telephone.

I've done that, time for a new phone methinks.
Trenton Carr
Montana Park
Pretoria

Offline EXTACI

  • Trade Count: (+1)
  • AVForums Member
  • **
  • Posts: 67
Re: Tapatalk - issues
« Reply #8 on: August 23, 2016, 12:48:37 PM »
I struggled to get onto the forums for a while untile I came accross this post . i cleared the cache and it works :thumbs:

Offline vee

  • Trade Count: (+2)
  • AVForums Veteran
  • ***
  • Posts: 219
Re: Tapatalk - issues
« Reply #9 on: August 23, 2016, 03:25:17 PM »
ive deleted the app - it does not work well

Offline reactor_sa

  • Trade Count: (+6)
  • AVForums Veteran
  • *****
  • Posts: 1,280
Re: Tapatalk - issues
« Reply #10 on: August 23, 2016, 04:43:23 PM »
I get a similar message every time.
I just go back to the forums list and select avforumssa again it doesn't ask to login

Offline EXTACI

  • Trade Count: (+1)
  • AVForums Member
  • **
  • Posts: 67
Re: Tapatalk - issues
« Reply #11 on: August 24, 2016, 10:11:57 PM »
ive deleted the app - it does not work well
Agreed . Its becoming a pan to use now , even after I clear the cache everytime.