Author Topic: new forum sw - can't post from phone browser  (Read 792 times)

Offline d0dja

new forum sw - can't post from phone browser
« on: November 24, 2011, 01:11:38 PM »
Anyone else have this? Can't post any more from my Desire Z... it all works, except the "post" button does nothing.  :-X

Offline kay

  • Site Owner
  • Administrator
  • Trade Count: (0)
  • *****
  • Posts: 1,211
  • Total likes: 0
  • Computer geek
    • My Blog
Re: new forum sw - can't post from phone browser
« Reply #1 on: November 24, 2011, 03:24:46 PM »
Works just fine here on my superior iOS device :P

Offline BWS

Re: new forum sw - can't post from phone browser
« Reply #2 on: November 24, 2011, 03:43:06 PM »
Works just fine here on my superior iOS device :P

 ;D ;D From BB fine too,

pffft, these bloody generic OS's  ;D
In the word : Scent, is it the S or the C that is silent?

Offline kay

  • Site Owner
  • Administrator
  • Trade Count: (0)
  • *****
  • Posts: 1,211
  • Total likes: 0
  • Computer geek
    • My Blog
Re: new forum sw - can't post from phone browser
« Reply #3 on: November 24, 2011, 03:58:43 PM »
Seriously though, can you please post your exact OS version and maybe someone else can try replicate it? I had a look at the code, it's a fairly standard HTML form with a JavaScript handler on the Post button.

Offline d0dja

Re: new forum sw - can't post from phone browser
« Reply #4 on: November 24, 2011, 04:11:36 PM »
Testing testing 01 10 11

Offline d0dja

Re: new forum sw - can't post from phone browser
« Reply #5 on: November 24, 2011, 04:13:16 PM »
Hmm. It worked fine now. Strange. I blame MTN (currently connected via WiFi)

OK, stand down, Software Shock Troops of Buggery Destruction.  ???